Az egészséges, szép bőrért!

A G1 Intézetben kiemelten ügyelünk arra, hogy szakembereink kényelmes és biztonságos munkáját mindig korszerű, kiváló eszközök segítsék.

A megfelelő alapfelszerelés mellett speciális eszközparkunkat is folyamatosan bővítjük, modernizáljuk.
A bőrrákszűréshez rendelkezünk a legmodernebb berendezéssel. Az anyajegyek vizsgálatára az onkológus-bőrgyógyász szakembereknek az elmúlt időszakban vált elérhetővé egy új eszköz, a digitális videodermatoszkóp, amely a ma létező legmodernebb módszer a pigmentált anyajegyek diagnosztikájában. A készülék ötvözi a digitális képrögzítés és a mesterséges intelligencia alapú színképelemzés lehetőségeit. A bőrelváltozásokról készült nagy felbontású képek elraktározhatók, így igen nagy precizitással végezhető összehasonlítás egy korábban készült kontroll képpel. Így pontosan meghatározható, hogy milyen változást mutat a vizsgált anyajegy, látható-e bármilyen jele esetleges rosszindulatú átalakulásnak. Teljes védelmet természetesen ez a vizsgálat sem nyújt, de a bőrdaganatok diagnosztikájában jártas bőrgyógyász-onkológus kezében egy olyan eljárás, melynek segítségével nagyobb biztonsággal lehet a baj kialakulásának esélyét csökkenteni.

Laborunk jól felszerelt, kitűnő szakemberekkel. Segítségükkel pl. akár hormon-vizsgálatokat is helyben – gyorsan és biztonságosan – tudunk végezni.

Sütiket használunk látogatóink érdeklődésének megismerésére és kényelmük növelésére.