Szakembereink

Dr. Borbola Kinga

Dr. Borbola Kinga

bőr-, nemigyógyász, kozmetológus, klinikai onkológus

Rendelés:
előjegyzés szerint.
Telefon:
+36 1 437-0297
Bemutatás:

Dr. Borbola Kinga 2000-ben végzett a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvosi karán. Ezt követően az Országos Onkológiai Intézetben kezdett el dolgozni. Bőrgyógyászati gyakornoki idejét a Semmelweis Egyetem Bőrgyógyászati Klinikáján töltötte, ahol szerteágazó ismeretekre tett szert. Először bőrgyógyászatból, majd klinikai onkológiából tett szakvizsgát.

Az általános bőrgyógyászati betegellátáson belül számos területen szerzett nagy tapasztalatot. Fő szakterülete a bőrdaganatok szűrése, az anyajegyek számítógépes térképezéses vizsgálata, a bőrdaganatban szenvedő betegek kezelése és gondozása, mely területeken hatalmas tapasztalat birtokába jutott az Országos Onkológiai Intézetben ledolgozott több mint 10 év alatt. A diagnosztizált elváltozások eltávolításában is bizalommal fordulhatnak hozzá betegei: a bőrgyógyászati kisműtétek végzésében a nagyfokú esztétikai igényességet kiváló manualitása révén teljesíti be.

Mind a szűrővizsgálatokat, mind a gyógyító tevékenységét igen nagy körültekintéssel végzi, betegeihez való hozzáállását az odafigyelés, a türelem és az empátia jellemzi. Mindig vidám, mosolygós egyénisége méltán vívja ki betegei bizalmát.