Az egészséges, szép bőrért!

Szakembereink

Dr. Dobribán-Ónodi Ivett

Dr. Dobribán-Ónodi Ivett

bőr-, nemigyógyász, gyermekbőrgyógyász, kozmetológus

Rendelés:
előjegyzés szerint, és pénteken 9:40–17:00 óráig
Telefonszám:
+36 1 437-0297
Bemutatás:
dr. Dobribán-Ónodi Ivett

dr. Dobribán-Ónodi Ivett

Dr. Dobribán-Ónodi Ivett 2016-ban szerezte orvosi diplomáját a Semmelweis Egyetemen, Budapesten.
Bőrgyógyászati szakvizsgát 2022-ben tett, kiválóan megfelelt minősítéssel.

Már frissen végzett orvosként a hazai gyermekbőrgyógyászat egyik legfőbb szakmai központjában helyezkedett el. A Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet Bőrgyógyászatán, az ország egész területéről érkező kis betegeket lát el a mai napig, itt végezte bőrgyógyászati szakképzését is.
Az itt szerzett, igen széleskörű szakmai ismereteit azonban más intézményekben is bővítette, fejlesztette és hasznosította: az SE Bőrgyógyászati Klinikáján több éven keresztül, valamint a Honvéd Kórház bőrgyógyászatán, az Országos Onkológiai Intézetben, a Józsefvárosi Egészségügyi Központ-, valamint a Kispesti Egészségügyi Intézet bőrgyógyászatán.

A doktornő nagy hangsúlyt fektet a folyamatos szakmai fejlődésre. Rendszeresen részt vesz hazai-, és nemzetközi kongresszusokon előadóként és hallgatóként egyaránt. Tagja a Magyar Dermatológiai Társulatnak, a Magyar Gyermekbőrgyógyász Munkacsoportnak, az Európai-, és a Nemzetközi Gyermekbőrgyógyász Társaságnak (ESPD, ISPD), valamint az International Dermoscopy Society-nek.

Szakmailag a bőrgyógyászat egészét izgalmasnak tartja, de legkedvesebb területe a gyermekbőrgyógyászat, amiben a gyakorlata is a legnagyobb. Szívügye a megelőzés lett (onkológiai tanulmányai és -gyakorlatai óta): az anyajegyek vizsgálata, a bőr jó- és rosszindulatú daganatainak szűrése, szükség esetén a prevenciós kezelések elvégzése.

Szakmai-emberi tulajdonságai közül kiemelkedik türelme, empatikus képessége és a megoldásra koncentráló hozzáállása.

Sütiket használunk látogatóink érdeklődésének megismerésére és kényelmük növelésére.