Az egészséges, szép bőrért!

Szakembereink

Dr. Solymosi Ágnes

Dr. Solymosi Ágnes

bőr-, nemigyógyász, gyermekbőrgyógyász, kozmetológus

Rendelés:
előjegyzés szerint, és pénteken 14.30–19.30 óráig.
Telefonszám:
+36 1 437-0297
Bemutatás:
dr. Solymosi Ágnes

dr. Solymosi Ágnes

Solymosi Ágnes 2000-ben végzett a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvosi karán. Ezt követően gyermekgyógyászatból, majd bőrgyógyászatból tett szakvizsgát – kiváló eredménnyel. Bőrgyógyászati tanulmányait Budapesten, a Semmelweis Egyetem Bőr-, Nemikórtani és Bőronkológiai Klinikán töltötte, ahol széleskörű bőrgyógyászati ismeretekre tett szert.

2007. óta dolgozik a Heim Pál Kórház Bőrgyógyászati Osztályán, amely a gyermekbőrgyógyászat teljes profilját felöleli.
A gyermekbőrgyógyászati betegellátáson és a klasszikus bőrgyógyászaton túl kitüntetett figyelmet szentel a szexuális úton terjedő betegségek diagnosztikájának és kezelésének, az anyajegyek szűrésének és a bőrdaganatok felismerésének. Mindezek mellett érdeklődik az esztétikai beavatkozások iránt is, amit mi sem mutat jobban, mint esztétikai szakképzettsége, amely a ma elterjedt dermatológiai esztétikai beavatkozások teljes palettáját lefedi:

  • dermaroller, PRP (Drakula) kezelés,
  • Botulinum Toxin kezelés, Axillaris hyperhydrosis kezelés,
  • szkleroterápia az alsó végtagi varikozitás ellátásában,
  • teljes arcfiatalítás,
  • Injectnow Academy Diploma,
  • Esthelis, NeoStrata, Skin Tech peelingek, Image Skincare Orvosi peelingek alap és haladó tanfolyam (TCA, Orange Peeling),
  • Fine Thread Contouring kezelés (felszívódó-szálas arckontúrozás),
  • Aqualyx zsírbontó kezelés.

Előadóként rendszeresen vesz részt továbbképző kongresszusokon, gyermekbőrgyógyászati témában számos publikációja jelent meg.

Gyógyító tevékenységét igen nagy szakértelemmel, türelemmel és empátiával végzi, melyet legjobban a gyermekekkel való bánásmódja tükröz. De megoldja a szülők bőrproblémáit is, méltán válva az egész család bőrgyógyászává egy személyben. Szerteágazó tudása igen jó manualitással egészül ki, melyet esztétikai beavatkozások elvégzésénél is kitűnően kamatoztat.

 

Sütiket használunk látogatóink érdeklődésének megismerésére és kényelmük növelésére.