Szakembereink

Dr. Solymosi Ágnes

Dr. Solymosi Ágnes

bőr-, nemigyógyász, gyermekbőrgyógyász, kozmetológus

Rendelés:
előjegyzés szerint, és pénteken 14.30–19.30 óráig.
Telefon:
+36 1 437-0297
Bemutatás:
dr. Solymosi Ágnes

dr. Solymosi Ágnes

Solymosi Ágnes 2000-ben végzett a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvosi karán. Ezt követően gyermekgyógyászatból, majd bőrgyógyászatból tett szakvizsgát – kiváló eredménnyel. Bőrgyógyászati tanulmányait Budapesten, a Semmelweis Egyetem Bőr-, Nemikórtani és Bőronkológiai Klinikán töltötte, ahol széleskörű bőrgyógyászati ismeretekre tett szert.

2007. óta dolgozik a Heim Pál Kórház Bőrgyógyászati Osztályán, amely a gyermekbőrgyógyászat teljes profilját felöleli.
A gyermekbőrgyógyászati betegellátáson és a klasszikus bőrgyógyászaton túl kitüntetett figyelmet szentel a szexuális úton terjedő betegségek diagnosztikájának és kezelésének, az anyajegyek szűrésének és a bőrdaganatok felismerésének. Mindezek mellett érdeklődik az esztétikai beavatkozások iránt is, amit mi sem mutat jobban, mint esztétikai szakképzettsége, amely a ma elterjedt dermatológiai esztétikai beavatkozások teljes palettáját lefedi:

  • dermaroller, PRP (Drakula) kezelés,
  • Botulinum Toxin kezelés, Axillaris hyperhydrosis kezelés,
  • szkleroterápia az alsó végtagi varikozitás ellátásában,
  • teljes arcfiatalítás,
  • Injectnow Academy Diploma,
  • Esthelis, NeoStrata, Skin Tech peelingek, Image Skincare Orvosi peelingek alap és haladó tanfolyam (TCA, Orange Peeling),
  • Fine Thread Contouring kezelés (felszívódó-szálas arckontúrozás),
  • Aqualyx zsírbontó kezelés.

Előadóként rendszeresen vesz részt továbbképző kongresszusokon, gyermekbőrgyógyászati témában számos publikációja jelent meg.

Gyógyító tevékenységét igen nagy szakértelemmel, türelemmel és empátiával végzi, melyet legjobban a gyermekekkel való bánásmódja tükröz. De megoldja a szülők bőrproblémáit is, méltán válva az egész család bőrgyógyászává egy személyben. Szerteágazó tudása igen jó manualitással egészül ki, melyet esztétikai beavatkozások elvégzésénél is kitűnően kamatoztat.