Szakembereink

Kele Krisztina

Kele Krisztina

bőrgyógyászati vezető asszisztens

Telefon:
+36 1 437-0297
Bemutatás:

Krisztina így ír önmagáról:

Kele Krisztina

Kele Krisztina

„Hivatásomat szülésznőként, a Schöpf-Mérei Ágost Kórházban kezdtem. Az ott megszerzett szakmai tudás és emberség ötvözése alapozta meg a kapcsolatomat hivatásomhoz és az emberekhez.
Sokszor megtapasztalhattam a feltétel nélküli bizalom érzését, amellyel a szülők fordultak felém, amikor – szó szerint – kezembe helyezték legféltettebb kincsük, gyermekük életét.
Sosem felejthetem, hogy nap mint nap rá kell szolgálnom erre a bizalomra.

Az idővel előtérbe került alternatív szülési lehetőségek – mint pl. a homeopátia, a ”csendes” szülés – terén is sok érdekes és hasznos tapasztalatot szereztem. Ezek is megerősítettek abban, hogy a testet és lelket egységében, és nem különálló részekként kell kezelnem.

A G1 Intézetben is szülésznőként és szakasszisztensként dolgoztam kezdetben. Amióta a G1 bőrgyógyászati részlege megnyílt, az érdeklődésem fokozatosan fordult a bőrgyógyászat, különösen a kozmetológia felé. Itt az egészséges páciensek esztétikai kezelései mellett komoly gyógyító munkát is végzünk.
A bőrgyógyászat arra tanított meg, hogy bőrünk gyakran nem a betegséget mutatja meg, hanem annak csupán tünetét. Ahogy a test a lélekkel, úgy a bőr a szervezettel egységben él, kívül-belül kell vizsgálni és gyógyítani egyaránt.

Vallom, hogy a mosoly mindenen átsegít, akár a szépülést, akár a gyógyulást szolgálom munkámmal.”

Sütiket használunk látogatóink érdeklődésének megismerésére és kényelmük növelésére.