Volite – Visszaadja bőre ragyogását

Bőrünk tónusvesztetté, töredezetté válik, felszíni ráncok jelennek meg rajta, amikor veszít víztartalmából. A bőr sejtjeiben a hyaluronsav az egyik vízmegkötő anyag. Mennyisége – természetes módon – csökken az életkor előre haladtával, így kívülről szükséges pótolnunk.

 A Volite anti-aging kezelés tartósan, 6-9 hónapra visszaállítja a bőr megfelelő víztartalmát, fiatalosan rugalmassá, feszesebbé teszi. Már egyetlen kezelés is hidratálja, üdíti a bőrt, kisimítja a felszínes ráncokat.

IPL kezelések

Ki ne szeretné, ha bőre ismét fiatalosan tündökölne, feszes lenne és ránctalan?
Hányan kívánják, hogy szőrszálaik ne lennének többé!
Sokan vágynak pigmentfoltok, pattanások, hegek, csúnyácska érelváltozások eltűnésére is.
A kíméletes, mégis hatásos IPL technológia egyszerűen, biztonságosan alkalmazható e célok elérésére.

Szemkörnyék fiatalítás

Az arc által keltett összbenyomást igen jelentős részben befolyásolja a szem és környékének képe. Az igénybevettségével, öregedésével járó elváltozásai tehát nagymértékben járulnak hozzá a rólunk kialakuló érzéshez. Kezelésének – hogy arcunk visszanyerje sugárzó fiatalosságát – így kiemelt jelentősége van.

Egy új eljárás már meg tud felelni ennek a kihívásnak.

Drakula terápia

A bőrben – öregedése során – lecsökken a rugalmas rostok mennyisége, romlik a bőr hidratáltsága, ezért szárazzá, petyhüdtté válik. A G1 Intézet Bőrgyógyászaton ez ellen a világon elérhető egyik legmodernebb esztétikai eljárást is alkalmazzuk: ez a saját szérum biostimulációs kezelés (PRP terápia).

Kollagénindukciós terápia – dermaroller kezelés

Bőrünk rugalmasságáért első sorban a kollagén a felelős, mely a bőr kötőszöveteinek 70%-át alkotja. Egy ügyes kis szerkezettel, a dermarollerrel (újra)termelődése hatásosan serkenthető. Nagy segítséget nyújt pattanások, hegek, ráncok, foltok, striák kezelésében és bőrfiatalításban egyaránt.

g1derma.hu © 2017 G1 Intézet. Minden jog fenntartva.