Az egészséges, szép bőrért!

Intim bőr fiatalítás, halványítás

Intim bőr fiatalítás, halványítás

A szexuális életminőség nagymértékben függ attól, hogy a párok tagjai mennyire elégedettek önmagukkal és egymással. Intim szépségükkel is egyre többen törődnek. Ennek megfelelve új eljárások fejlődtek ki kifejezetten a takart testtájak esztétikai kezeléseire. Többet már a G1 Intézetben is eredményesen alkalmazunk. Ismerje meg ezeket!

Gyakori problémák

A bőr elsötétedik. A nemi régió egyik látványos problémája a bőr pigmentációjának fokozódása. Kialakulhat terhesség mellett, hormonális hatásra, fogamzásgátló tabletta tartós szedésével összefüggésben, túlsúly esetén, egyes belgyógyászati betegségek következtében, de alkati adottság, bőrtípus is befolyásolja jelentkezését. A közvetlen nemi tájékon túl a combok belső felszínére, a végbél körüli területre is ráterjedhet.

A bőr petyhüdtté, egyenetlenné válik, csökken a feszessége idővel, sokaknál a várandósság alatt változik meg. A nagyajkak és környezetük feszességének csökkenése, formájának változása számos esetben zavaróvá válik, kellemetlen érzést hoz.

Megoldásaink

Az intim területek bőrének rejuvenációja, halványítása, feszesítése, tartós szőrtelenítése a G1 Intézet legújabb, kímélő eljárásaival fájdalommentes, igen hatásos, tartós. A rendelkezésre álló módszerek az orvosi kémiai, gyógyszeres megoldásoktól egészen a legmodernebb orvosi lézeres eljárásokig terjednek, és akár kombinálhatók is. Férfiak egyes intim testtájain is eredményesen végezhetők.

Happy Intim®

A Happy Intim® professzionális orvosi készítmények családja, az intim bőr-problémákra koncentrálva kifejlesztett megoldásokat nyújtja, specialista szakorvosok segítségével.

A pigmentáció csökkentése a Happy Intim® módszerrel hámlasztással történik, triklór-ecetsavval. A kezelést a különleges otthoni utóápoló krém teszi teljessé, amely tovább javítja, tartóssá teszi az eredményt. A hatás fokozható a kezelés megismétlésével, 3 hét elteltével.

A nagyajkak és környezetük feszesítése, formájának helyreállítása a Happy Intim Rebirth Gel®-lel történik, amely a genitális régió rejuvenációjára tökéletes és kényelmes választás. Nem keresztkötött hyaluronsavat és aminosavakat tartalmaz. A hatóanyagokat – érzéstelenítést követően – kíméletesen, vékony tűvel vagy kanüllel juttatjuk be a bőrbe. Az eredmény: feszesebb, teltebb, hidratáltabb bőr. Az otthoni utóápoló krémmel az elért hatás tartósabban megmarad. A kezelés fájdalommentes, 30 percig sem tart, és ismételhető igény szerint.

Lézeres intim rejuvenáció

Az intim bőr halványítása és feszesítése megoldható egyetlen eljárással is a G1 Intézetben, az egyedülálló Smooth® technológiával. A kezelés során az orvosi lézer egyrészt finoman lehámlasztja az elszíneződött és megvastagodott hámsejteket, másrészt a mélyebb kötőszöveti rétegekben helyreállítja a kollagén-állományt, és serkenti annak természetes újratermelődését, hosszú távon biztosítva a bőr rugalmasságát. Az eredmény: a szövetek vérellátása jelentősen javul, a kezelés előtt még kiszáradt, elszíneződött, egyenetlen felszín pedig újra rózsaszínes árnyalatú, bársonyos felületű és feszes lesz. A kezelést kiterjeszthetjük az intim terület tágabb környezetére, a csiklótól a nagyajkakon át egészen a végbél környékéig, ahol szintén gyakori a bőr sötétedése.

Ha Ön is vágyik intim fiatalodásra, a G1 Intézetben valódi megoldásokkal várjuk.

Sütiket használunk látogatóink érdeklődésének megismerésére és kényelmük növelésére.