Az egészséges, szép bőrért!

Arcfiatalítás lézerrel

Arcfiatalítás lézerrel

A Fotona 4D® négy-az-egyben arcfiatalító eljárás korszerű, fájdalom- és vágásmentes lézeres face lifting kezelés, nem műtéti beavatkozás. Az orvosi lézer biztonságával, precizitásával és szinte azonnali hatásával az Ön arcbőrét fiatalítja meg, különös figyelmet fordítva a száj sarkai és az orr között két oldalt húzódó mély ráncra. A kezelés-sorozat után az Ön arcbőre újra feszes és bársonyos lesz, amiért meg sem kell szenvednie! A kezelések során Ön nem érez fájdalmat, és semmilyen idegen anyag nem kerül a szervezetébe. A titok: a finoman beállított orvosi lézer összehúzza és újratermelődésre készteti a kötőszövetek feszességéért felelős kollagén rostokat, így rövid és hosszú távú hatást egyaránt elér.

Négy-az-egyben

A fájdalom és vágás nélküli kezelés-kombinációról csupán némi arcpír árulkodik egy-két napig, pedig igen hatásos. Pl. egy pénteki kezelés után hétfőn már látványosan megfiatalodva állhat munkába!

 • Orcafeszesítés
 • Arcfiatalítás
 • Bőrfeszesítés
 • Hámfényesítés

Üzletembereknek és másoknak

A Fotona 4D® arcfiatalító kezelés óriási előnye tehát, hogy többnyire már az első kezelés után jól látható a hatása.

Ha Ön például péntek délután leteszi a munkát és elvégezteti a kezelést, hétfőn már megfiatalodott arcbőrrel mehet munkába! A kezelés legfeljebb némi arcpírral jár, ez azonban hétvégén egészen biztosan elmúlik, hétfőn már maximum egy kis alapozóra lesz szükség. Természetesen más időzítésben is elvégezhető az arcfiatalítás, az Ön igényei szerint.

Miért öregszik az arcbőrünk?

Bőrünk 75%-a egy természetes fehérjéből, a kollagénből épül fel, amely a kötőszövetek rugalmasságát biztosítja egymásba fonódó rostjai segítségével. Kollagén-termelésünk már a 25. életévünk után csökkenni kezd, amelynek első tüneteit éppen az arcbőrünkön észeljük: a bőr megereszkedik, petyhüdtté, rugalmatlanná válik, és megjelennek az első ráncok. Ötvenes, hatvanas éveink felé a kollagén-termelés akár teljesen le is állhat, kollagén-állományunk akár 60%-át is elveszíthetjük. Az arcbőr öregedéséhez a környezeti hatások is jelentősen hozzájárulnak: az UV-sugárzás hatására megnő a bőrben egy kollagénbontó enzim (a mátrix metalloproteáz) aktivitása. A bőrrugalmasság elvesztésének látható jelei az arcon:

 • ráncok
 • megereszkedett orcák,
 • dupla áll (toka),
 • szem alatti táskák,
 • megereszkedett, lógó szemhéjak,
 • az arc és a nyak körvonalainak elmosódása.

Ráadásul a fiatal arc természetes ragyogását időskorra felváltja a fakó, szürkés, egyenetlen arcszín.

Fotona 4D arcfiatalítás

Rövid és hosszú távú hatás
Arcbőre a kezelés után feszesebb, simább, rugalmasabb, fiatalosabb lesz, azonban a lézer kollagénépítő hatásának köszönhetően hónapok múlva fokozódik is a hatás!

Nem esik ki a munkából
Ha például pénteken végezzük a kezelést, Ön hétfőn reggel bemegy az irodába – és elkerekedik a recepciós szeme.

A szépség: „business opportunity”
Fiatalos külső, határozott, magabiztos fellépés – megkötött üzlet!

Hogyan fiatalítja az Ön arcát a Fotona® lézer?

A Fotona lézer az arcfiatalítás során lágyan felmelegíti a szövetet úgy, hogy Ön ebből alig érez valamit. Anélkül, hogy károsítaná, roncsolná a sejteket, stimulálja a kötőszövetben a sejtek anyagcsere-folyamatait, fokozza a fehérjeszintézist, elősegíti a sejtlégzést és a sejtosztódást, javítja az érújraképződést. Így aktiválja a bőr kollagénrostjainak képződését, és gyarapítja a kollagénrostok számát.

Mik a Fotona 4D®  arcfiatalítás előnyei?

 • Kezelésünk teljesen fájdalommentes.
 • Nem műtétről van szó, hanem kezelésről, a legapróbb vágás nélkül.
 • Többnyire már közvetlenül a kezelés után megfigyelhető, hogy feszesebb az arcbőr.
 • Hosszú távon is hat: a kollagén újratermelődése is elindul a kötőszövetben, így a kezelés hatása hónapokkal később is érvényesül, sőt fokozódik.
  Mindenéppen számítson a kérdésre: „De jól nézel ki, mi a titkod?”
 • Semmilyen idegen anyagot – hyaluronsav, stb. – nem juttatunk az Ön szervezetébe.
 • Nem jár torzulással: mindig saját maga fog visszanézni a tükörből – csak éppen fiatalosabban.

Fotona 4D® arcfiatalító kezelés

előtte:

Fotona 4D kezelés előtt

utána:

Fotona 4D kezelés után

Fotona 4D® videón

Arcfiatalítás négy lépésben

Fotona®

A lézer kezeléseket a legújabb generációjú orvosi lézerkészülékkel végezzük, amelyet az ezen a téren piacvezető, nagymúltú Fotona cég fejlesztett ki.

Fotona SP Dynamis

A Fotona 4D® face lifting kezelés négy, közvetlenül egymást követő lépésből áll, melyek egymás hatását erősítik. A kezelés fázisai a kötőszövet különböző szintjein hatnak: mélyen, a középső rétegben és a bőr felszínén. A kezelés során alkalmazott Fotona 4D® eljárás kétféle hullámhosszú lézersugarat használ a maximális hatékonyság érdekében. Non-invazív, azaz sérülést nem okozó módon és fájdalommentesen dolgozik, nincs szükség sem érzéstelenítésre, sem altatásra.

1: SmoothLiftin®

A kezelést a szájüregen belül kezdjük, hiszen így két oldalról „támadhatjuk” a kötőszövet-állományt. A SmoothLiftin® forradalmi, hámkímélő szájon belüli kezelés, amely célzottan és kíméletesen melegíti fel a kötőszövetet, ezáltal stimulálja a kollagénrostok összehúzódását. Az arcfiatalítás e fázisa nem csupán a meglévő kollagénrostokat feszesíti, hanem a kollagén újratermelődését is megindítja. Hatására a kezelt szövet mindenütt rugalmasabbá és feszesebbé válik, az orr és a szájsarkak között kétoldalt húzódó ún. nasolabiális redő mélysége így jelentősen csökkenhet.

2: FRAC3®

A kezelés e fázisa apró, magas hőmérsékletű gócokat gerjeszt a szövetben. Célja, hogy az előző lépést kiegészítve a kötőszövetet roncsolás nélkül rábírja a mélyebb rétegeiben lévő különböző kisebb hibák kijavítására és megfiatalítására, miközben az egészséges részek érintetlenül maradnak.

3: PIANO®

Ez az egyedülálló lézertípus kívülről befelé haladva gyorsan és biztonságosan melegíti fel a szövetet oly módon, hogy a felhámban alig emelkedik a hőmérséklet. Ez lehetővé teszi, hogy a szövet teljes terjedelmére hatást gyakoroljunk, és mindenütt beinduljon a kollagénrostok újraképződése. A melegítés szótól kár lenne megijednie: mindebből Ön az arcfiatalítás során szinte semmit sem fog érezni.

4: SupErficial®

Ez a fázis újra selyemfényűvé teszi az Ön arcbőrét, vonzóvá teszi annak színét, az apróbb hibákat pedig csökkenti vagy eltünteti. Mindezt hámlasztó hatásával, amit a kezelést végző orvos egészen finoman és pontosan tud szabályozni. Így jelentős változás érhető el komolyabb hőérzet és lábadozási idő nélkül.

Fotona 4D® − Jó tudni

A beavatkozás időtartama: 2 x 45−60 perc.

Elviselhetősége: a kezelés metszés-, fájdalom-, vérzés- és varrásmentes.

Felépülés: a kezelés után ágynyugalom nem szük­sé­ges.

TILOS: a kezelendő felületet a kezelés előtti és utáni 3 héten át szoláriumozni, napoztatni, továbbá a kezelést megelőző 72 órán át bármilyen krémmel bekenni.

Vélemények

„A háromféle arcbőr-kezelés kombinálása a szájüregivel új, rendkívül hatásos non-invazív terápiás eszközt ad az orvos kezébe. A beavatkozás a legtöbb esetben fájdalommentes, nem szükséges hozzá érzéstelenítés, és gyakorlatilag nincs lábadozási idő. Ráadásul egész évben alkalmazható, beleértve a nyári hónapokat – még ekkor sem fordulhat elő olyan mellékhatás, mint pl. az arcbőr foltosodása. Pácienseim mostantól sokoldalú, biztonságos és hatásos esztétikai kezelésben részesülhetnek.”

Dr. Adrian Gaspar a Prima Piel Klinika tulajdonos-igazgatója, Mendoza, Argentína

„Ez a négyféle lézer-üzemmód lehetővé teszi, hogy a szövet teljes vastagságában fejtsünk ki jelentős hatást. Kezelhetjük a bőr felületét éppen úgy, mint a mélységét, felmelegíthetjük a teljes tömegét, így érve el, hogy a kötőszövetet éppen a megfelelő helyen vastagodjék meg, belülről megfeszítve az arcbőrt. Már egyetlen kezelés is csodásan hat, de – éppúgy, mint egyéb terápiák esetén –, a további kezelések fokozzák az eredményességet.”

Dr. M. Christine Lee a „The East Bay” lézer- és bőrgyógyászati központ tulajdonos-igazgatója, Walnut Creek, Kalifornia

Orvosi lézer előzetes vizsgálat és konzultáció

Az Ön biztonsága és nyugal­ma érde­kében szak­orvosi kon­zul­tá­ció előzi meg az első keze­lést. Ennek során meg­be­szélik az Ön igén­yeit (és esetleges pana­szait), majd az orvos meg­vizs­gálja a keze­lendő bőrfelületeket. Ezek alap­ján felál­lítja a keze­lési javas­latot, és tájé­koz­tatja Önt a lehe­tő­sé­gek­ről és a rész­le­tek­ről, amit közö­sen át­be­szél­nek és vég­le­ge­sí­tenek. Kérdezzen bát­ran, min­denre fog választ kapni! Önnek ez után már csak a keze­lés(ek)ek idő­pont­ját kell egyez­tetnie. Így már a(z első) kezelésre tel­jes nyu­ga­lom­mal érkezhet majd, tudni fogja: nincs miért aggódnia.

Árak, kedvezmények

Árjegyzék – kattintson!

Regisztráljon az előnyökért!

Regisztráció esetén...

 • Ajándék LipLase ajakdúsítást is elvégzünk!
 • Ön nem köteleződik el semmire.
 • Munkatársunk meg fogja keresni Önt, hogy válaszoljon minden kérdésére.

Regisztrálhat telefonon vagy emailben.

Munkatársunk várja hívását:
+36 30 454−4403

Ha megírja telefonszámát is, visszahívjuk.
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kérdése van?

Telefonáljon!
Felkészült munkatársunktól mindenre választ kap.

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Tegye fel nyugodtan kérdéseit, vagy kérjen visszahívást!

Sütiket használunk látogatóink érdeklődésének megismerésére és kényelmük növelésére.