Az egészséges, szép bőrért!

Arcfeszesítés lézerrel

Ráncmegelőzés és arcfeszesítés lézerrel

A ráncok képződése megelőzhető. A Fotona TwinLight® anti aging eljárása a bőr feszességét megőrzi, öregedési folyamatát féken tartja – a kollagén állomány és a hámréteg megújításával. Ehhez évenként csupán egyetlen kezelés szükséges. Sokkal hatékonyabb a ráncok ellen, mint a már kialakult ráncok kezelése.

A Fotona TwinLight® orvosi lézer szakaszos megújító technológiája precízen a kívánt hibákat célozza meg a bőrön, érintetlenül hagyja a környező egészséges szöveteket – ellentétben a hagyományos, kevésbé koncentrált bőrmegújító kezelésekkel. A kétféle lézer hője a kollagén állományt megújítja, és egyaránt serkenti az új kollagén képződését is a bőr mélyebb irha rétegében, a kezelt terület körüli egészséges bőrben és a felszínen – gyorsítva és kiterjesztve a megújulás folyamatát.

Kettő-az-egyben

TwinLight® szakaszos megújítás:

  • Bőrfeszesítés a mélyebb rétegekben
  • A hámréteg megújítása a felszínen

Az eddigi bőrmegújító kezelések a bőr nagyobb területére koncentráltak, ha öregedett, ha nem. A TwinLight® szakaszos megújító kezelés precízen a kívánt hibákat célozza meg a bőrön, érintetlenül hagyva a körülötte lévő egészséges szöveteket.

Évenként egyszeri kezeléssel megelőzhető a bőr öregedési folyamata, hiszen egyszerűbb a kollagén állomány és a hámsejtek frissen tartásával a még ránctalan bőr feszesítése, mint a már meglévő, esetleg elmélyülő ráncok kezelése. 

A megelőző hatása mellett ráadásul bőrünk kinézete is rengeteget javul, szinte azonnal. 

Két lépéses megoldás

Fotona®

A lézer kezeléseket a legújabb generációjú orvosi lézerkészülékkel végezzük, amelyet az ezen a téren piacvezető, nagymúltú Fotona cég fejlesztett ki.

Fotona SP Dynamis

A TwinLight® szakaszos megújító kezelés egy egyszerű, 2 lépéses eljárás, amelyet arra optimalizáltak, hogy egyértelműen növelje a bőr rugalmasságát és frissebbé, egészségesebbé tegye.  

A Fotona TwinLight® lézersugár mélyreható hőhatása segít feszesebbé tenni a bőrt, míg az Er:YAG sugara segít az újabb és feszesebb hámréteg képzésében.

Ráncmegelőzés − Jó tudni

A beavatkozás időtartama: 30−40 perc.

Elviselhetősége: a kezelés metszés-, fájdalom-, vérzés- és varrásmentes.

Felépülés: a kezelés után ágynyugalom nem szük­sé­ges.

TILOS: a kezelendő felületet a kezelés előtti és utáni 3 héten át szoláriumozni, napoztatni, továbbá a kezelést megelőző 72 órán át bármilyen krémmel bekenni.

Első lépés – feszesítés a mélyben

Az TwinLight® lézersugara egyszer végigmegy a felületen. A lézer PIANO módban mélyebb bőrrétegeket felmelegítve okozza a leghatékonyabb feszesítő hatást a kezelt területen.

Második lépés – a hám megújítása

A régi, elhasznált hámréteget ún. frakcionált Er:YAG lézer sugár segítségével kezeli. A precízen eltávolított mikro-hámcsatornákat egy újabb, feszesebb és egészségesebb szövet fogja pótolni, ahogy az új hámréteg – a szervezet saját természetes módján – újraépíti önmagát.

Ez a kezelés évente egy alkalommal javasolt a bőr kollagén állományának megőrzése és feszesebbé tétele céljából.

Mindenféle bőrtípusra és bőrtónusra alkalmazható csekély felépülési idővel.

Orvosi lézer előzetes vizsgálat és konzultáció

Az Ön biztonsága és nyugal­ma érde­kében szak­orvosi kon­zul­tá­ció előzi meg az első keze­lést. Ennek során meg­be­szélik az Ön igén­yeit (és esetleges pana­szait), majd az orvos meg­vizs­gálja a keze­lendő bőrfelületeket. Ezek alap­ján felál­lítja a keze­lési javas­latot, és tájé­koz­tatja Önt a lehe­tő­sé­gek­ről és a rész­le­tek­ről, amit közö­sen át­be­szél­nek és vég­le­ge­sí­tenek. Kérdezzen bát­ran, min­denre fog választ kapni! Önnek ez után már csak a keze­lés(ek)ek idő­pont­ját kell egyez­tetnie. Így már a(z első) kezelésre tel­jes nyu­ga­lom­mal érkezhet majd, tudni fogja: nincs miért aggódnia.

Árak, kedvezmények

Árjegyzék – kattintson!

Regisztráljon, visszahívjuk!

Regisztráció esetén...

  • Ön nem köteleződik el semmire.
  • Munkatársunk meg fogja keresni Önt, hogy válaszoljon minden kérdésére.

Regisztrálhat telefonon vagy emailben.

Munkatársunk várja hívását:
+36 30 454−4403

Ha megírja telefonszámát is, visszahívjuk.
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kérdése van?

Telefonáljon!
Felkészült munkatársunktól mindenre választ kap.

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Tegye fel nyugodtan kérdéseit, vagy kérjen visszahívást!

Sütiket használunk látogatóink érdeklődésének megismerésére és kényelmük növelésére.