Az egészséges, szép bőrért!

Ránctalanítás lézerrel

Ránctalanítás lézerrel

A Fotona TwinLight® lézeres ránctalanító kezelésünkkel az Ön arca visszafiatalodik örökifjú lelkéhez! Fájdalom és vágás nélkül, egyetlen kezelési alkalom során, 3 lépésben. 

Miben rejlik a TwinLight® ránctalanítás forradalmi újdonsága? Egyrészt, a legmodernebb orvosi lézer-technológia lehetővé teszi a hajszálpontos célzást, így kizárólag a hibákat kezeljük az Ön arcbőrén, a körülötte lévő egészséges bőrt érintetlenül hagyjuk. Másrészt, a TwinLight® ránctalanítás során kétféle lézersugarat használunk. Mindkettőnek megvan a maga szerepe a tökéletes, hosszan tartó ránctalanító hatás elérésében. Harmadrészt, több különböző eljárást kombinálva, 3 lépésben újítjuk meg a bőrfelszínt és a mélyebb rétegeket egyaránt.

A Fotona TwinLight® lézeres ránctalanító kezelés hatékonyságát klinikai kutatások egész sora bizonyítja.

TwinLight® – Kiváló eredmények

A bőr szerkezetének jelentős javulása mutatkozott tízből kilenc páciensnél. A vakteszt során pedig független bőrgyógyászok 90%-os biztonsággal állapították meg a páciensek fotóiról, hogy a kezelés előtt vagy után készültek.**

  • Arcbőr szerkezet-javulása90%
  • Vakteszt eredménye90%

**Az adatok forrását itt ellenőrizheti.

Ráncok: az idő kézjegye

Az évek múlásával a bőr regenerációs képessége egyre csökken: bőrünk rugalmasságát ugyanis a felhám (epidermis) alatti rétegben, az irhában (dermis) lévő rostos fehérjék, az elasztin és a kollagén biztosítják. A kollagén rostjai a legkülönbözőbb külső és belső hatásokra folyamatosan gyengülnek, szakadoznak, a sejtek kollagén-újratermelő képessége pedig drasztikusan csökken. Utóbbi már 25 éves korunkban elkezdődik, ötvenes éveink felé pedig akár teljesen le is állhat. (A kollagén szerepéről bővebben olvashat itt.) Ezzel párhuzamosan a bőr egyre kevesebb faggyút is termel, illetve folyamatosan csökken a kötőszövet vízfelvevő és folyadékmegőrző képességéért felelős hyaluronsav termelődése is. Mindennek következtében a bőr szárazabb lesz, veszít rugalmasságából, feszességéből, majd ráncok, elszíneződések jelennek meg rajta. A ráncosodás másik oka egyszerűen az igénybevétel, vagyis az arcizmok ismétlődő összehúzódásai, például a mosoly. (Semmiképpen nem biztatnánk azonban Önt arra, hogy hagyjon fel ezzel a szokással csak a ráncok elkerülése céljából…) Környezeti tényezők is gyorsíthatják a ráncosodást: a túlzott napozás, szoláriumozás, dohányzás, a légszennyezés, sőt, a stressz is, amelyek szabadgyökök képződéséhez vezetnek a bőrben, és sejtkárosodást okoznak.

TwinLight® − A megoldás

Rövid és hosszú távú hatás
Arcbőre többnyire röviddel a kezelés után feszesebb, simább, rugalmasabb, fiatalosabb lesz, azonban a lézer kollagénépítő hatásának köszönhetően hónapok múlva fokozódik is a hatás!

Minél korábban, annál jobb
Ne várja meg, míg az idő mély árkokat vés a bőrébe – a kezelés egyben megelőzés is!

A szépség: „business opportunity”
Fiatalos külső, határozott, magabiztos fellépés – megkötött üzlet!

Mire számíthatunk?

Abban, hogy kinek mennyire ráncosodik a bőre, természetesen nagy szerepe van a génállománynak és a környezeti hatásoknak, azonban felvázolható egy átlagos „ráncosodási menetrend” az életkor függvényében.

  • 20+    ebben a korban a bőr többnyire feszes, üde, puha és selymes, de már 25 éves kor körül elkezdődhet a bőr természetes öregedési folyamata.
  • 30+    csökken a bőr nedvességtartalma és vízmegkötő képessége, továbbá egyre kevesebb kollagén, elasztin és faggyú termelődik a kötőszövetben. Bőrünk kezdi elveszíteni a rugalmasságát, egyre szárazabbá és fénytelenebbé válik.
  • 40+    tovább csökken a bőr víz- és zsírtartalma, valamint a kollagén termelése, bőrünk egyre szárazabb és ráncosabb lesz.
  • 50+    a ráncok mélyülnek, a bőr vékonyodni kezd, romlik a védekezőképessége, ezért petyhüdtség, bőrszárazság tapasztalható. Kezdenek megjelenni a pigmentfoltok is.
  • 60+    a ráncok egyre mélyebbek, a bőr vékony, pergamenszerű lesz, szaprodnak a pigmentfoltok, lassabban gyógyulnak a sérülések.

Hogyan kezelhettük – eddig?

A ráncok elleni küzdelem valószínűleg egyidős az emberiséggel. A különféle kencék, krémek, olajok, továbbá népi gyógymódok és egyéb csodaszerek reményt ugyan jelentettek, de eredményt nem nagyon hoztak. Korszerűbb módszerek tucatjait is kifejlesztették, a bőrcsiszolás (mikrodermabrázió) során pl. a bőr legfelső rétegét egyszerűen eltávolítják, feltárva az alatta lévő fiatalabb felszínt. Ugyanez a célja, de más az eszköze a kémiai mélyhámlasztásnak, amelyet általában gyümölcssavval végeznek. Használatosak a különböző feltöltések, ezek valamilyen befecskendezett idegen anyaggal feszítik meg az arcbőrt, pl. hyaluronsavval (mezoterápia). Ahogy azonban sejthető, mindezek többnyire a tünetet kezelik, és nem az okot: nem serkentik a kötőszövet természetes feszességét biztosító kollagén termelődését, vagy kevésbé látványos a „valamit-valamiért arány”. Ráadásul túlzott használatuk akár az arc torzulásához is vezethet – láttunk már ilyet. Közelebb van a probléma gyökeréhez a villanófényes–rádiófrekvenciás kezelés (fotorejuvenáció), valamint jónéhány régebbi technológiájú lézerkezelés, hiszen ezek célja már a kollagén-állomány frissítése. Ezek a módszerek azonban „válogatás nélkül” a teljes bőrfelületre kiterjednek, feleslegesen kezelve az ép kötőszövet-állományt.

A legmodernebb lézer pontosságával, testre szabhatóságával nem vetekedhet egyik korábbi módszer sem. Ezek evolúciója nem áll meg a Fotona technológiáinak bevetésével, de nyugodtan állíthatjuk, hogy új korszak kezdődött.

TwinLight® ránctalanítás − Jó tudni

A beavatkozás időtartama: 30−40 perc.

Elviselhetősége: a kezelés metszés-, fájdalom-, vérzés- és varrásmentes.

Felépülés: a kezelés után ágynyugalom nem szük­sé­ges.

TILOS: a kezelendő felületet a kezelés előtti és utáni 3 héten át szoláriumozni, napoztatni, továbbá a kezelést megelőző 72 órán át bármilyen krémmel bekenni.

Az igazán hatásos kezelés: TwinLight®

Az eddigi bőrmegújító kezelések a bőr nagyobb területére koncentráltak, ha öregedett, ha nem. A forradalmi TwinLight® lézeres ránctalanítás ezzel szemben hajszálpontosan csak a bőr hibáit célozza meg, érintetlenül hagyva a körülötte lévő egészséges felületet. A lézer hője serkenti az új kollagén képződését a kezelt bőr irharétegében, az így lezajló bőrfiatalodást pedig felgyorsítja a kezelt területtel szomszédos egészséges rétegek „támogatása”.

Három lépésben a ráncok ellen

A TwinLight® lézeres ránctalanítás három lépésből álló, gyors eljárás, amelyet kifejezetten a bőr kisimítására fejlesztettek ki, annak érdekében, hogy az Ön arcbőre frissebb és fiatalosabb külsőt kapjon.
A lépések során többféle lézersugárral végzünk kezeléseket. A Fotona Nd:YAG lézersugár az irharétegre hat: hője serkenti a kötőszövet megújulását, míg az Er:YAG sugara új, feszesebb felhámréteget képez.

A kezelések teljesen fájdalommentesek. Az egyetlen, amit Ön érez, az némi melegség.
A kezelés mindenféle bőrtípusra és bőrtónusra alkalmazható, csekély felépülési idővel, igen nagy hatékonysággal.

Első lépés – Kondicionálás

A kezelés első fázisában az Nd:YAG lézersugár a bőr felszínén és a mélyebb rétegekben is stimulálja a szövetet, megalapozva a következő lépések hatékonyságát.

Második lépés – Frakcionális terápia

Az Er:YAG lézersugár hőhatását kihasználva, igen apró „sérüléseket” okozunk a szövetben. Azonban a frakcionált lézer (mintha hálót tartanánk a széles nyaláb útjába) sok ezer mikroszkopikus átmérőjű sugárként hatol a bőrbe, egyszerűbben: a nyoma nem egyetlen nagy, hanem sok-sok apró „pötty”. A stimulált és érintetlen felületek így felváltva helyezkednek el, sok apró kezelt „pötty” között érintetlen marad a bőr. Így a mikron méretű kezelt területek megújulása sokkal gyorsabban megy végbe a környező kezeletlen szövet „támogatásával”. Bár a kezelés nem ejt sebeket, mégis ahhoz hasonlíthatjuk ezt, mint amikor sok kicsi seb gyorsabban, könnyebben gyógyul, mint egyetlen nagy – még akkor is, ha összterületük azonos.
Eredményként az Ön arcbőrén az elöregedett hámréteget az Ön saját szervezete újítja meg sejtről sejtre, teljesen természetes módon.

Harmadik lépés – Hámosítás

A bőrt újrapásztázzuk az Er:YAG lézersugárral, amely befejezi a kezelést és csökkenti vagy eltávolítja a felületi hibákat.

Fotona TwinLight® videón

TwinLight® ránctalító kezelés

előtte:

Fotona TwinLight® kezelés előtt

utána:

Fotona TwinLight® kezelés után

Ránctalanítás lézerrel – kompromisszumok nélkül

Fotona®

A lézer kezeléseket a legújabb generációjú orvosi lézerkészülékkel végezzük, amelyet az ezen a téren piacvezető, nagymúltú Fotona cég fejlesztett ki.

Fotona SP Dynamis

Mindezt nem mechanikusan, előre meghatározott beállításokkal végezzük, hanem pontosan az Ön igényeihez szabva, kihasználva azt, hogy az orvosi lézerek területén meghatározó Fotona gyár korszerű készüléke leheletfinomsággal szabályozható. A kezelés a felhám enyhe korrigálásától kezdve a mélyebb rétegekben való kollagén-stimulálásig terjedhet, amely éppen Önnek való, ha látványos bőrfiatalodást szeretne, de idegenkedik a szikétől vagy a kémiai anyagoktól. A TwinLight® lézeres ránctalanítás midenféle típusú és színű bőrre alkalmazható, fájdalom- és vágásmentesen, rövid felépülési idővel.

Orvosi lézer előzetes vizsgálat és konzultáció

Az Ön biztonsága és nyugal­ma érde­kében szak­orvosi kon­zul­tá­ció előzi meg az első keze­lést. Ennek során meg­be­szélik az Ön igén­yeit (és esetleges pana­szait), majd az orvos meg­vizs­gálja a keze­lendő bőrfelületeket. Ezek alap­ján felál­lítja a keze­lési javas­latot, és tájé­koz­tatja Önt a lehe­tő­sé­gek­ről és a rész­le­tek­ről, amit közö­sen át­be­szél­nek és vég­le­ge­sí­tenek. Kérdezzen bát­ran, min­denre fog választ kapni! Önnek ez után már csak a keze­lés(ek)ek idő­pont­ját kell egyez­tetnie. Így már a(z első) kezelésre tel­jes nyu­ga­lom­mal érkezhet majd, tudni fogja: nincs miért aggódnia.

Árak, kedvezmények

Árjegyzék – kattintson!

Regisztráljon az előnyökért!

Regisztráció esetén...

  • Ajándék LipLase ajakdúsítást is elvégzünk!
  • Ön nem köteleződik el semmire.
  • Munkatársunk meg fogja keresni Önt, hogy válaszoljon minden kérdésére.

Regisztrálhat telefonon vagy emailben.

Munkatársunk várja hívását:
+36 30 454−4403

Ha megírja telefonszámát is, visszahívjuk.
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kérdése van?

Telefonáljon!
Felkészült munkatársunktól mindenre választ kap.

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Tegye fel nyugodtan kérdéseit, vagy kérjen visszahívást!

Sütiket használunk látogatóink érdeklődésének megismerésére és kényelmük növelésére.