Az egészséges, szép bőrért!

Profhilo® – Hialuronsavas kezelés

Profhilo® – Hialuronsavas kezelés

A Profhilo® a jelenleg elérhető legmagasabb koncentrációjú hialuronsav, melyet elsősorban az arc feszesítésére, tartós hidratálására használunk. Stabilitását a hővel történő keresztkötés adja, és egyben a tisztaságát is ez eredményezi.

A bőrbe töltése biztonságos, és néhány perc alatt elvégezhető eljárás.

A Profhilo® kezelésről

A hatóanyagot az arc oldalanként öt-öt meghatározott, ún. bioesztétikai pontjába fecskendezzük be egyenletesen, amelyekből az egész arc kezelhető.

Ajánlott a beavatkozás ismétlése egy hónap elteltével, majd évente. Erősen fénykárosodott bőrön több kezeléssel érhető el látványos eredmény.  

Hatása

A Profhilo® töltőanyag az injekciós pontokból szétterül, és bár azonnal látható a feszesítő, lifting hatása, a végleges eredmény – a kötőszövet markáns újdonképződésével – fokozatosan alakul ki, ahogy beindítja az elasztin és 4 féle kollagén termelődését is. Ezek által finoman átalakítja a megereszkedett szöveteket.

A maláris és szubmaláris területek bioremodelláló kezelése Profhilo® segítségével, „bioesztétikai pontok” (BAP) technikával (Dr. Piersin jóvoltából) – 2 alkalom

előtte:

Profhilo® kezelés előtt

utána:

Profhilo® kezelés után

Kezelt területek

Nemcsak az arcon hatásos. Használható feszesítésre a nyakon, a dekoltázson, a kezeken és a felkaron is.

Árlista

Maradt kérdése?

Írja meg az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre, vagy jelentkezzen be konzultációra, vizsgálatra tapasztalt bőrgyógyász-kozmetológus szakorvosaink valamelyikéhez, így szakszerű és egyénre szabott választ kap kérdéseire!

Sütiket használunk látogatóink érdeklődésének megismerésére és kényelmük növelésére.