Az egészséges, szép bőrért!

Radiesse – új generációs töltőanyag

ÚjMagyarországon az elsők között, az arc- és kézfiatalítás legújabb generációs töltőanyagát a G1 Intézetben is alkalmazzuk!

A Radiesse® egy olyan természetes hatóanyagú töltőanyag, amely azonnal feltölti az arc volumenét, kisimítva az öregedés zavaró tüneteit. Befecskendezés után nem csak, hogy teltebbé teszi az arcot, hanem idővel a test természetes kollagén újratermelődését is serkenti, amely egy éven túl is eredményt biztosít a páciensek nagy részének.

Tökéletesen alkalmazható mélyebb ráncokra, arcemelésre és kontúrozásra. A kézfej fiatalítására is kiváló.

Sokpontos arcfeltöltés

Arcunk néhány pontján különösen jól láthatóvá válnak az öregedés jelei – előbb vagy utóbb. Ennek egyik oka, hogy az egyedi vonásokért felelős, bőr alatti zsírpárnák tömege csökken, amitől a bőr megereszkedik. A kialakuló térfogat-hiányok pótlásának legújabb eljárása a sokpontos arcfeltöltés, melynek vonzereje a természetes, fiatalos arcvonások visszaállításában rejlik.

Ajakfeltöltés – kontúrozás

Az ajakfeltöltés segítségével a száj körüli sugárirányú ráncok csökkenthetők első sorban. Kérés esetén a száj volumenének növelése is megoldható, de nem feltétlen velejárója a száj korrektúrájának.

Sütiket használunk látogatóink érdeklődésének megismerésére és kényelmük növelésére.