Az egészséges, szép bőrért!

Radiesse – új generációs töltőanyag

ÚjMagyarországon az elsők között, az arc- és kézfiatalítás legújabb generációs töltőanyagát a G1 Intézetben is alkalmazzuk!

A Radiesse® egy olyan természetes hatóanyagú töltőanyag, amely azonnal feltölti az arc volumenét, kisimítva az öregedés zavaró tüneteit. Befecskendezés után nem csak, hogy teltebbé teszi az arcot, hanem idővel a test természetes kollagén újratermelődését is serkenti, amely egy éven túl is eredményt biztosít a páciensek nagy részének.

Tökéletesen alkalmazható mélyebb ráncokra, arcemelésre és kontúrozásra. A kézfej fiatalítására is kiváló.

Az elvékonyodó bőrrétegben található kollagént aktivizálni tudjuk Radiesse® kezeléssel, a bőr tömörségét, visszavastagodását elősegítve. Az Ön igényeitől függően, a Radiesse®-szel kisebb problémákat is meg lehet oldani, de komplex, egész arc kezelést is lehet végezni hosszú távú eredményekkel.

A fő különbség a hialuronsavas hatóanyaghoz képest, mely feltölt és vizet köt meg, hogy a Radiesse® a bőr elvékonyodását akadályozza meg azzal, hogy elegendő kollagént serkent, így a bőr visszavastagszik, tömörödik. A mindössze 30 perces kollagén serkentő kezelés azonnali eredményeket produkál, rövid időn belül beépül a szövetek közé, rugalmassá és feszessé téve a bőrt, idegentest érzés nélkül. Hatása természetes, a páciens visszanyeri fiatalos vonásait. 3 hónap alatt beindítja a test természetes kollagén újratermelődését, amelynek hatása kb. egy-másfél évig fenn marad, így nem igényel gyakori ismétlést.

A Radiesse alkalmazási területei:

  • orcák,
  • áll,
  • állvonal,
  • nasolabiális redők,
  • marionett ráncok,
  • kézfej.

Olvassa el a részletes ismertetőt!

Kattintson ide! Radiesse brossúra (2 MB PDF) 
Radiesse brossúra

A látványos eredmények: ilyen volt – ilyen lett 

Radiesse volt-lett 1 Radiesse volt-lett 2 Radiesse volt-lett 4 Radiesse volt-lett 5 Radiesse volt-lett 6

Tekintse meg a kezelésről készített videónkat!

Indítsa el a videót a Play-gombra kattintva a vezérlősávon!

Az egyéni eredmények függenek a kezelt területtől, a bőr állapotától, a páciens korától, életmódjától, anyagcseréjétől.

Szakorvosaink segítenek dönteni

Az Önnek és bőrének legmegfelelőbb kezelések kiválasztásához jelentkezzen be vizsgálatra, akár komplett arcelemzésre tapasztalt bőrgyógyász-kozmetológus szakorvosaink valamelyikéhez, így szakszerű és egyénre szabott választ kap kérdéseire!
A G1 Bőrgyógyászat Radiesse® specialistája:dr. Solymosi Ágnes.

Maradt kérdése?

Írja meg az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre!

Sütiket használunk látogatóink érdeklődésének megismerésére és kényelmük növelésére.