Az egészséges, szép bőrért!

Lézeres kezelés

Kollagén – „a test ragasztója”

A Fotona orvosi lézer készü­léke látványos hatásait a legtöbbször a sejtekben lévő kollagént célozva fejti ki, amely szöveteink rugalmas­ságáért felelős.

Mi is az a kollagén és hogyan képes a megfelelően alkalma­zott orvosi lézer megújítani?

 

Kollagén: az örök fiatalság titka?

A kollagén struktúrájaA kollagén természetes fehérje, amely rugalmassá teszi a test legfontosabb szöveteit, a kötőszöveteket. Bőrünknek például 75%-a kollagénből épül fel. A kollagén egymásba fonódó rostjai mátrixos hálózatot képeznek testünkben – mindent mindennel összekötnek. Egy mondás szerint „a kollagén a test ragasztója.” A test kollagén-termelése már a 25. életévünk után csökkenni kezd: ettől kezdve kötőszöveteink folyamatosan veszítenek rugalmasságukból. Ennek tüneteit először a bőrünkön észleljük: a bőr megereszkedik, és megjelennek az első ráncok. Ötvenes, hatvanas éveink felé a kollagén-termelés akár teljesen le is állhat. Különféle tanulmányok bizonyították, hogy ötven éves korunkra kollagén állományunk akár 60%-át is elveszíthetjük. A szervezet kollagén-termelése azonban serkenthető különféle módszerekkel (a krémtől a legmodernebb kezelésekig) kisebb-nagyobb mértékben. Ezek közül a leghatékonyabb a lézer kezelés.

Hogyan fiatalítanak a G1 Lézer Központ kezelései?

Az általunk alkalmazott eljárás óvatosan felmelegíti a kötőszövetekben lévő kollagénrostokat, amelyeket így összehúzódásra késztet, máris rugalmasabbá téve azokat. Azonban a kollagén újratermelődését is serkenti, amivel hosszú távú hatást is elér. Az eredmény: a szemmel látható fiatalodás hónapokkal később fokozottabban mutatkozik!

A kollagén megújítása

A bőr fiatalító vagy zsírégető kezelései után látványosak a változások.
A G1 intézetben nőgyógyászati lézer kezeléseket is végzünk. Ne gondolja azonban, hogy ezek eredménye nem látható. Azoknál és a bőr kezeléseinél is tetten érhető az arc és a viselkedés változása is: a kezelés eredménye önbizalmat, magabiztosságot ad akár kívül, akár belül szépült-fiatalodott meg bármely testtájon.

Sütiket használunk látogatóink érdeklődésének megismerésére és kényelmük növelésére.