FTC kezelés – Arcfelvarrás műtét nélkül

Arckontúrozás biológiailag felszívódó szálakkal

Középkorúvá válva, egyre gyakrabban tűnik arcunk idősebbnek, mint szeretnénk. Ennek oka, hogy az évek előre haladtával bőrünk – csakúgy, mint többi testtájunkon, itt is – veszít a feszességéből, teltségéből, az arc középső és alsó része megereszkedik. A nőket és a férfiakat egyformán eléri mindez.
Az új finomszálas arckontúrozás (angolul Fine Thread Conturing Therapy – FTC) beavatkozással műtét nélkül, mégis hosszú időre nyeri vissza feszességét a bőr. Az arc megtartja üdébb látványát anélkül, hogy az eredeti vonások megváltoznának. Igen, nőé és férfié egyaránt. Ráadásul nyáron is végezhető!

GUNA kezelések

...hogy természetesen legyen fiatalosabb!

Új, természetes hatású esztétikai bőrgyógyászati kezelés, bőrfiatalításra, liftingre. A természetes vonásokat megőrizve – mesterkélt változások nélkül – tesz fiatalosabbá, szebbé. Mindezzel jól illeszkedik a G1 Intézet hitvallásába.
Önmagában vagy kiegészítő kezelésként is alkalmazható. Kitűnően kombinálható a G1 Intézet többi esztétikai kezelésével! Minden felnőtt korosztálynak, férfiaknak és nőknek egyaránt javasolható.