Az egészséges, szép bőrért!

Testfeszesítés lézerrel

Zsírbontó testfeszesítés lézerrel

A Fotona TightSculpting® zsírbontó bőrfeszesítés két eljárás kombinációja, különálló zsirbontó és feszesítő fázisokból áll. A Fotona Piano® technológia a mélyebb rétegek szöveteiben a zsírsejtek leépítését gyorsítja – a sejtanyagcsere felgyorsítása révén. A Fotona Smooth® eljárás pedig a szövetek kollagén állományát újítja megt: egyrészt azonnal összehúzódásra készteti ezt a – rugalmasságot biztosító, ám idővel ellazuló – fehérjét, másrészt beindítja és serkenti a szervezet – az évek során lelassult vagy akár leállt – természetes kollagén-termelését.

Egyetlen TightSculpting® kezelés képes a bőrt kisimítani szinte bármely testtájon. Mégpedig hatékonyan, gyorsan, fájdalom-mentesen, seb vagy vágás nélkül!

Sagoni Melt toka kezelés

Sagoni Melt toka kezelés

Sok férfinak és nőnek okoz problémát a toka. Az áll alatt meggyarapodott bőr- és zsírszövet felgyűrődve gyakran vezet ráncok, barázdák megjelenéséhez is.

Régen sebészi úton távolították el a felesleges szöveteket. Ezek a műtétek nagy beavatkozást jelentettek, hosszú időre inaktívvá tették a pácienst. A modern esztétikai bőrgyógyászat lényegesen egyszerűbb, mégis hatékony megoldást kínál a problémára.

Aqualyx injekciós zsírbontó kezelés

Aqualyx injekciós zsírbontó kezelés

Kíméletes és hatékony zsíroldás 

Nagyon sok embernek zavaró problémát jelent egyes testtájain a kialakult zsírpárna. Az ilyen helyi zsírlerakódásokat eddig csak zsírleszívással lehetett eltávolítani, ami komoly műtét. Hosszú gyógyulási idővel és jelentős fájdalommal jár.
Az Aqualyx injekciós zsíroldás ezzel szemben kíméletes, ugyanakkor nagyon hatékony. Jól kezeli a toka, a felkarok, a háti redők, a csípő, a derék, a fenék, a belső és külső comb, lovaglónadrág és a térd helyi zsírpárnáit, illetve a nyak hátsó részén megjelenő lerakódást. Férfiaknál a mell elzsírosodása esetén is hatékonyan használható.

Sütiket használunk látogatóink érdeklődésének megismerésére és kényelmük növelésére.