Az egészséges, szép bőrért!

Testfeszesítés lézerrel

Zsírbontó testfeszesítés lézerrel

A Fotona TightSculpting® zsírbontó bőrfeszesítés két eljárás kombinációja, különálló zsirbontó és feszesítő fázisokból áll. A Fotona Piano® technológia a mélyebb rétegek szöveteiben a zsírsejtek leépítését gyorsítja – a sejtanyagcsere felgyorsítása révén. A Fotona Smooth® eljárás pedig a szövetek kollagén állományát újítja megt: egyrészt azonnal összehúzódásra készteti ezt a – rugalmasságot biztosító, ám idővel ellazuló – fehérjét, másrészt beindítja és serkenti a szervezet – az évek során lelassult vagy akár leállt – természetes kollagén-termelését.

Egyetlen TightSculpting® kezelés képes a bőrt kisimítani szinte bármely testtájon. Mégpedig hatékonyan, gyorsan, fájdalom-mentesen, seb vagy vágás nélkül!

Hatásos sok testtájon

comb, dekoltázs, has, nyak, fenék, felkar („integető izom”)

TightSculpting – tegye feszessé bármely testtáját lézerrel, fájdalom nélkül!

A TightSculpting zsírbontó bőrfeszesítés nemcsak a bőrt képes kisimítani szinte bármely testtájon, hanem az adott bőrréteg alatti zsírt is bontja. Mégpedig hatékonyan, fájdalom és vágás nélkül! Mindezt az orvosi lézertechnikában élenjáró Fotona újgenerációs készüléke teszi lehetővé, amely kétféle hullámhosszú lézersugárral dolgozik.

TightSculpting® zsírbontó bőrfeszesítés

Gyors és tartós hatás
Bőre röviddel a kezelés után feszesebb, simább, rugalmasabb, fiatalosabb lesz, azonban a lézer kollagénépítő hatásának köszönhetően hónapok múlva fokozódik is a hatás!

Számos testtájon
TightSculpting zsírbontó bőrfeszesítés hatásos a comb, a has, a fenék, a nyak, a dekoltázs, és a felkar („integető izom”) tájékán, de mindenütt alkalmazható, ahol kötőszövet van.

1: Zsírbontás – PIANO®

A kezelés e fázisának célja, hogy a kötőszövet mélyebb rétegeit kíméletesen és egyenletesen felmelegítse, így a sejtanyagcsere felgyorsítása révén leépítse a zsírsejteket, miközben a bőrfelszínt érintetlenül hagyja. A Fotona készüléke roncsolás nélkül, az egészséges részek érintetlenül hagyásával dolgozik.

2: Bőrfeszesítés – SMOOTH®

Ennek a lépésnek a során a leheletfinoman adagolt, mikron-pontossággal célzott lézersugár óvatosan felmelegíti a bőrfelület kötőszöveteiben lévő, a bőr rugalmasságát biztosító kollagén nevű fehérje rostjait, amelyeket így összehúzódásra késztet. (Ne ijedjen meg a melegítés szótól: mindebből Ön a testfeszesítés során szinte semmit sem fog érezni.) A kezelésnek a gyors kötőszövet-feszesítésen kívül hosszútávú, a kollagén-termelődést serkentő hatása is van. Az eredmény: feszesebb, simább, rugalmasabb bőr!

Szinte minden testtájon

Így tehát a TightSculpting lézeres kezeléssel a tünet helyett magát az okot kezeljük. Ez a titka, hogy a két kezelésből álló zsírbontó bőrfeszesítés fájdalom, vágás és idegen anyag bejuttatása nélkül ér el tartós és természetes hatást!

A TightSculpting zsírbontó bőrfeszesítés mindenütt hatásos, ahol kötőszövet van, de leggyakrabban

  • a comb,
  • a has,
  • a fenék,
  • a nyak,
  • a dekoltázs,
  • és a felkar („integető izom”)

szépítésére mutatkozik igény.

Comb TightSculpting® kezelése

előtte:

utána:

Fenék TightSculpting® kezelése

előtte:

utána:

Has TightSculpting® kezelése

előtte:

utána:

Felkar TightSculpting® kezelése

előtte:

utána:

Fotona®

A lézer kezeléseket a legújabb generációjú orvosi lézerkészülékkel végezzük, amelyet az ezen a téren piacvezető, nagymúltú Fotona cég fejlesztett ki.

Fotona SP Dynamis

Fotona TightSculpting® − Jó tudni

A beavatkozás időtartama: 2 x 45−60 perc.

Elviselhetősége: a kezelés metszés-, fájdalom-, vérzés- és varrásmentes.

Felépülés: a kezelés után ágynyugalom nem szük­sé­ges.

TILOS: a kezelendő felületet a kezelés előtti és utáni 3 héten át szoláriumozni, napoztatni, továbbá a kezelést megelőző 72 órán át bármilyen krémmel bekenni.

Orvosi lézer előzetes vizsgálat és konzultáció

Az Ön biztonsága és nyugal­ma érde­kében szak­orvosi kon­zul­tá­ció előzi meg az első keze­lést. Ennek során meg­be­szélik az Ön igén­yeit (és esetleges pana­szait), majd az orvos meg­vizs­gálja a keze­lendő bőrfelületeket. Ezek alap­ján felál­lítja a keze­lési javas­latot, és tájé­koz­tatja Önt a lehe­tő­sé­gek­ről és a rész­le­tek­ről, amit közö­sen át­be­szél­nek és vég­le­ge­sí­tenek. Kérdezzen bát­ran, min­denre fog választ kapni! Önnek ez után már csak a keze­lés(ek)ek idő­pont­ját kell egyez­tetnie. Így már a(z első) kezelésre tel­jes nyu­ga­lom­mal érkezhet majd, tudni fogja: nincs miért aggódnia.

Árak, kedvezmények

Árjegyzék – kattintson!

Regisztráljon, visszahívjuk!

Regisztráció esetén...

  • Ön nem köteleződik el semmire.
  • Munkatársunk meg fogja keresni Önt, hogy válaszoljon minden kérdésére.

Regisztrálhat telefonon vagy emailben.

Munkatársunk várja hívását:
+36 30 454−4403

Ha megírja telefonszámát is, visszahívjuk.
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kérdése van?

Telefonáljon!
Felkészült munkatársunktól mindenre választ kap.

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Tegye fel nyugodtan kérdéseit, vagy kérjen visszahívást!

Sütiket használunk látogatóink érdeklődésének megismerésére és kényelmük növelésére.