Az egészséges, szép bőrért!

Sagoni Melt toka kezelés

Sagoni Melt toka kezelés

Sok férfinak és nőnek okoz problémát a toka. Az áll alatt meggyarapodott bőr- és zsírszövet felgyűrődve gyakran vezet ráncok, barázdák megjelenéséhez is.

Régen sebészi úton távolították el a felesleges szöveteket. Ezek a műtétek nagy beavatkozást jelentettek, hosszú időre inaktívvá tették a pácienst. A modern esztétikai bőrgyógyászat lényegesen egyszerűbb, mégis hatékony megoldást kínál a problémára.

Nincs többé toka probléma!

A Sagoni Melt kifejezetten a toka formálására, kontúrozására és megszépítésére kifejlesztett injekciós kezelés. Kiválóan használható helyi zsírfelesleg és dupla toka kezelésére.  Hatására a felesleges zsírszövet lebomlik, és a szervezet saját nyirokkeringése természetes módon szállítja el a feloldódott anyagokat.

A kezelésről

A kezelés előtt 20-30 perccel érzéstelenítő krémet viszünk fel a kezelni kívánt területre, majd több apró tűszúrással bejuttatjuk a hatóanyagot. A beavatkozás után a kezelt területen bőrpír, égő érzés jelentkezhet, melyet hűtéssel enyhíthetünk. Az optimális hatás eléréséhez legalább négy alkalom szükséges. A kezeléseket 21 naponta ismételjük.

Maradt kérdése?

Írja meg az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre, vagy jelentkezzen be konzultációra, vizsgálatra tapasztalt bőrgyógyász-kozmetológus szakorvosaink valamelyikéhez, így szakszerű és egyénre szabott választ kap kérdéseire!

Sütiket használunk látogatóink érdeklődésének megismerésére és kényelmük növelésére.